Άκου να δεις Νότη

Άκου να δεις Νότη #14

Εκεί στο Ωραιόκαστρο και τη Φιλιππιάδα οι γονείς των παιδιών προφανώς δεν έχουν προβλήματα στη ζωή τους και το μόνο που κάνουν είναι συνελεύσεις για να εμποδίσουν τα προσφυγόπουλα να πάνε σχολείο.
Ευτυχώς όμως τα (Ωραιό)καστρα υπάρχουν για να πέφτουν.

Άκου να δεις Νότη #13

Άραγε, σε ποια σχολή μαθαίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες πρακτικές όπως αυτές που χρησιμοποίησαν οι Δημάδης και Σουλτογιάννης για την κατασκόπευση του Ν. Παππά στη Νέα Υόρκη;
Υποθέτουμε στη σχολή του Αμάραντου.

Άκου να δεις Νότη #12

Και το σήριαλ «βαρέλι δίχως πάτο» συνεχίζεται αυτή τη φορά με τον Αρτέμη Σώρρα, του οποίου το φασιστικό παραλήρημα έφτασε σε άλλο επίπεδο, χαρακτηρίζοντας τους παραολυμπιονίκες «υβρίδια» που «φτιάχνουν τον πλανήτη των αναπήρων».
Εμείς πάντως αν έπρεπε να διαλέξουμε, θα ήταν τιμή μας να ζούμε στον «πλανήτη των αναπήρων», παρά στον «πλανήτη των φασιστών και των ηλιθίων», επιπέδου Σώρρα και ομοίων του.

Άκου να δεις Νότη #11

Ποιος έπεσε από τα σύννεφα όταν στελέχη της ΝΔ δήλωσαν δημόσια ότι θα επιστρέψουν τα εκατομμύρια από τις τηλεοπτικές άδειες στους καναλάρχες;
Εδώ ο Άδωνις πληρώνει 15.000 το μήνα στο kontra για να μιλάει όσο εμείς παραγγέλνουμε.

Άκου να δεις Νότη #10

Ελπίζουμε πάντως, το ΕΣΡ, μετά την παρέμβαση του Κοντομηνά στο κανάλι του, ως υπέρμαχου της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, να μπορέσει να κατανοήσει το τι συνέβη. Έξι χέρια έχουμε κι εμείς.

Άκου να δεις Νότη #9

Καλούμε τον κόσμο του, στο επόμενο τεύχος του ΣΠΟΥΤΝΙΚ να στείλει τις δικές του απαντήσεις πάνω στον δισεπίλυτο γρίφο «Τι είναι δίπλα μας, στην παρέα μας, στην οικογένειά μας και ζητάει ίσα δικαιώματα;»

Άκου να δεις Νότη #8

Εν τω μεταξύ το ΕΣΡ προσπαθώντας να προστατέψει τους νοικοκυραίους και τις οικογένειές τους από το σατανά που έχει μπει στις ψυχές των ανθρώπων του PRIDE, απαγόρευσε την προβολή του διαφημιστικού σποτ, επειδή –λέει- δεν ήταν σαφή τα νοήματα.

Άκου να δεις Νότη #7

Ουρλιάζει όλος ο κόσμος της διανόησης με αρχηγό τον Άδωνι Γεωργιάδη (!!!) για την κατάργηση των αρχαίων από τα σχολεία.
Δεν ξέρουμε για τα αρχαία του Άδωνι, πάντως εμείς το μόνο χρήσιμο που μάθαμε 6 χρόνια είναι ότι «το γαρ πολύ της θλίψεως, γεννά παραφροσύνη».

Άκου να δεις Νότη #6

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν Παπασταύρου, Μπόμπολας, Κεφαλογιάννης, Χαρδούβελης, Μητρόπουλος, Ψυχάρης, Βγενόπουλος, Αναστασιάδης, σύζυγος και αδελφή Μητσοτάκη και κοινώνησαν το λαϊκό αίτημα να βγάζουν τα πολιτικά πρόσωπα της χώρας τα λεφτά τους σε offshore.

Άκου να δεις Νότη #5

Αν είχες ξεχάσει πώς είναι να είσαι νεοφιλελές, αν οι συγκεντρώσεις του #menoumevropi αποτελούσαν μια συγκινητική ανάμνηση που θα λες στα εγγόνια σου, αν δεν είχες κανονίσει να παρευρεθείς σε κάποια σχολική γιορτή, η λύση ήταν μία: «Παραιτηθείτε» powered by Θανάσης Χειμωνάς. Άλλη μια αυθόρμητη προσπάθεια των παραγωγικών ανθρώπων, του υγιούς νεοφιλελευθερισμού, χωρίς βία, μόνο με άσπρα μπλουζάκια, «για να τελειώσουν τα γ****ένα γ****ια από αυτή τη χώρα».

Φόρτωση