Μετά την πρώτη δοκιμαστική μας πτήση και την «Επιστροφή στο μέλλον» του 2016, το «Ταξίδι για έναν νέο κόσμο» που άφησε το στίγμα του σε αρκετές πόλεις της χώρας το 2017, αλλά και μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη Αντιρατσιστική Γιορτή Diversity πριν λίγους μήνες, ήρθε η ώρα για την τρίτη μας απογείωση.

Το ΣΠΟΥΤΝΙΚ Festival 2018 «Ταξίδι #3: Φτιάχνουμε τον κόσμο που θέλουμε να ζούμε» θα διεξαχθεί στο Άλσος Στρατού (Γουδή – πλησίον Μετρό Κατεχάκη) στις 5, 6 και 7 Οκτωβρίου.

Συναυλίες και μουσικά αφιερώματα, πολιτικές εκδηλώσεις, πολιτιστικές εκθέσεις, αθλητικά δρώμενα, θεατρικές παραστάσεις, παιδότοπος, βιβλιοπωλείο, κουζίνες από όλο τον κόσμο και πολυάριθμες δράσεις θα πλημμυρίσουν για τρεις ημέρες το Άλσος Στρατού, συμβάλλοντας σε μία όμορφη γιορτή αλληλεγγύης και συλλογικής ζωής, μακριά από λογικές ατομικού δρόμου και μαζικοποιημένης διασκέδασης.

Από το Φεστιβάλ μας δεν θα λείπουν φυσικά οι μεταναστευτικές και προσφυγικές κοινότητες, οι LGBTQI+ οργανώσεις, οι δομές αλληλεγγύης, οι ομάδες που ασχολούνται με το gaming και τις νέες τεχνολογίες, τα εγχειρήματα κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας, οι άνεργοι/ες, οι επισφαλώς εργαζόμενοι/ες, αλλά και κάθε συλλογικότητα που διεκδικεί τα δικαιώματά της. Κεντρική μας προτεραιότητα αποτελεί να δώσουμε χώρο σε νέους και νέες να δημιουργήσουν, να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να προσφέρουν στους επισκέπτες διόδους εναλλακτικής ψυχαγωγίας και προβληματισμού.

Το ΣΠΟΥΤΝΙΚ Festival 2018 «Ταξίδι #3: Φτιάχνουμε τον κόσμο που θέλουμε να ζούμε» είναι εδώ και σας περιμένει όλους/ες.

Δέστε τις ζώνες σας, το τρίτο ταξίδι μας μόλις ξεκίνησε!